• Головна
  • Новини
  • Фонд держмайна виставив на продаж спиртзавод на Львівщині

23.09.2022, 09:36

Фонд держмайна виставив на продаж спиртзавод на Львівщині

Фонд державного майна України виставив на продаж спиртзавод у селі Вузлове на Львівщині зі стартовою ціною 23,6 млн грн. Продати його намагаються вже вчетверте.

Вузлівський спиртзавод розташований у Червоноградському районі на п’яти земельних ділянках загальною площею 12,7 га. На продаж виставили 24 об’єкти нерухомості площею 11,95 м, 31 автомобіль та 516 одиниць устаткування.

Стартова ціна становить 23,6 млн грн. Онлайн-аукціон із продажу Вузлівського спиртзаводу відбудеться 11 жовтня. Потужності заводу розташовані у селі Вузлове Червоноградського району та у Радехові.

"Актив востаннє модернізований у 2019 році, він забезпечений усім необхідним технологічним обладнанням і комунікаціями для виробництва продукції. Відповідно до умов приватизації, новий власник зобов’язаний сплатити кошти в розмірі балансової вартості активу на рахунки ДП "Укрспирт" для погашення заборгованості підприємства, в тому числі на виплату зарплатних боргів", – ідеться в повідомленні Фонду державного майна України.

Зазначимо, продати цей спиртзавод намагаються вже вчетверте. Останній покупець відмовився підписувати з Фондом державного майна України договір купівлі-продажу.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: