• Головна
  • Новини
  • Фільм «Іржа», під час зйомок якого трагічно загинула операторка Галина Хатчінс, покажуть на польському фестивалі Camerimage

04.10.2024, 22:57

Фільм «Іржа», під час зйомок якого трагічно загинула операторка Галина Хатчінс, покажуть на польському фестивалі Camerimage

Американський фільм «Іржа» з Алеком Болдвіном у головній ролі буде представлено на кінофестивалі Camerimage в Торуні, Польща, у листопаді цього року.

Цей фільм отримав широку відомість ще до прем'єри через трагічну загибель операторки українського походження Галини Хатчінс у жовтні 2021 року. Під час репетиції сцени Болдвін випадково вистрілив із реквізитної зброї, не знаючи, що вона заряджена.

У фільмі «Іржа» розповідається історія Гарланда Раста, злочинця на Дикому Заході, який прагне врятувати свого 13-річного онука Лукаса, засудженого до страти за ненавмисне вбивство фермера. Їхній шлях утікачів переслідують, зокрема, жорстокий мисливець за головами Фентон Ланг.

На сайті польського фестивалю зазначено, що завершення фільму й збереження художнього бачення Гатчинс було для знімальної групи надзвичайно важливим завданням.

Директор фестивалю, Марек Зидович, додав, що Галина відчувала себе частиною міжнародної спільноти кінематографістів на Camerimage, і тому показ фільму є вшануванням її пам'яті.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: