• Головна
  • Новини
  • ФК "Карпати" зіграли в результативну нічию в ФК "Прикарпаття"

15.10.2023, 17:22

ФК "Карпати" зіграли в результативну нічию в ФК "Прикарпаття"

У матчі Першої ліги групи "А" чемпіонату України з футболу львів’яни та івано-франківці забили шість голів на двох, але виявити сильнішого не змогли

Про це повідомляє ФК "Карпати", передає "Еспресо.Захід".

Матч відбувся на стадіоні "Україна" у Львові.

Карпатівці розпочали поєдинок активніше, але рахунок у матчі відкрили саме гості. На дев’ятій хвилині зустрічі Андрій Хома опинився на ударній позиції та влучно пробив – 0:1. Вже через хвилину "леви" зрівняли рахунок. Артур Рябов віддав передачу на Євгена Підлепенця, який майстерно розібрався із захисниками "Прикарпаття" у штрафному майданчику та завдав точного удару – 1:1.

Через дві хвилини львів’яни вийшли вперед. Ян Костенко асистував Тимофію Сухарю, котрий наважився на дальній удар з-за меж штрафного майданчика – 2:1. Дебютний гол Тимофія у зелено-білій футболці.

Після того, як рахунок став 2:1 на користь "Карпат", львів’яни продовжували володіти ініціативою. Натомість гості діяли на контратаках. Одна із таких принесла “Прикарпаттю” бажане. Удар Володимира Рудюка у штрафному майданчику рукою заблокував Артур Рябов – арбітр Єгор Кєвліч вказав на позначку. Пенальті взявся виконувати Василь Цюцюра і реалізував його – 2:2.

Другий тайм розпочався за схожим сценарієм з таймом першим. Карпатівці атакували і тиснули на ворота суперників, але відзначитися зуміли гості. Андрій Хома наважився на удар з-за меж штрафного майданчика – 2:3. Через чотири хвилини підопічні Мирона Маркевича відновили паритет. Євген Підлепенець виконав простріл на дальню стійку, де наодинці опинився Єгор Демченко. Хавбек, який хвилину тому з’явився на заміну, відправив м’яч у сітку – 3:3.

Після того, як рахунок став 3:3, команди продовжували атакувати та грати в атакувальний футбол. "Карпати" вперед міг виводити Крістіан Ноту, проте його удар парирував кіпер гостей Роман Герич. До останніх секунд матчу львів’яни намагалися вирвати перемогу, однак більше голів у цьому поєдинку не забивали.  

У наступному турі "Карпати" гратимуть на виїзді проти "Ниви" з Бузової. Матч відбудеться у суботу, 21-го жовтня. Початок гри – 12:30. Після сьогоднішнього поєдинку "леви" продовжують очолювати турнірну таблицю, маючи у своєму активі 30 очок. Найближчий переслідувач "Нива" (Бузова) відстає від львів’ян на вісім балів.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: