• Головна
  • Новини
  • ФДМУ продав розкішний оздоровчий комплекс НБУ в Яремчі за чверть ціни

19.02.2020, 16:33

ФДМУ продав розкішний оздоровчий комплекс НБУ в Яремчі за чверть ціни

Фонд державного майна продав на аукціоні оздоровчий комплекс «Прикарпаття», який перебуває на балансі Національного банку, за 17,3 млн грн.

Про це повідомив у Facebook заступник голови Фонду Тарас Єлейко.

"Вчора відбувся приватизаційний аукціон з продажу комплексу відпочинку НБУ "Прикарпаття". Недобудована база відпочинку знайшла свого нового власника за 17.3 млн. грн (+ ПДВ) і вже скоро, сподіваємось, даний об'єкт стане однією з окрас м. Яремче", - написав Єлейко.

Оздоровчий комплекс "Прикарпаття" розташований на земельній ділянці загальною площею 2,7 га.  Будівництво комплексу незавершене і включає дві черги. Ступінь готовності першої черги - 96%.

Сама будівля складається з п’яти дворівневих номерів та трьох апартаментів. Будинок побудували за індивідуальним проектом. Загальна площа – 2 029,75 м2.

Нагадаємо, Фонд державного майна вже кілька разів виставляв на приватизацію оздоровчий комплекс "Прикарпаття" в Яремче Івано-Франківської області за стартовою ціною у 64,4 млн гривень.

Сам оздорочий комплекс знаходиться у відмінному стані, під охороною і підтримується у належному технічному стані, взимку опалюється. Перша черга будівництва – будівля корпусу №2 - повністю завершена, укомплектована меблями, сантехнікою, освітленням. Але не прокладена частина зовнішнього каналізаційного трубопроводу (близько 200 метрів), через що будівля не може експлуатуватися.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: