• Головна
  • Новини
  • Електроенергія не дорожчатиме до кінця цього опалювального сезону

29.10.2022, 08:20

Електроенергія не дорожчатиме до кінця цього опалювального сезону

У п'ятницю, 28 жовтня, на своєму засіданні уряд продовжив дію спецобов'язків на ринку електроенергії до 31 березня 2023 року. Відтак тарифи для населення не мають мінятися до кінця опалювального сезону.

Як повідомили в Міністерстві енергетики, уряд схвалив постанову, яка передбачає продовження дії спеціальних обов'язків на учасників ринку електроенергії. Це означає, що пільгові ціни на електроенергію для побутових споживачів зберігатимуться протягом опалювального сезону до 31 березня 2023 року.

"Сьогодні, незважаючи на війну і масовані обстріли енергетичної інфраструктури, ухвалено рішення зберегти незмінними тарифи для населення, щоби запобігти додатковому фінансовому навантаженню на наших громадян. Вдячний кожному за своєчасну оплату електроенергії, це надзвичайно важливо для стабільної роботи наших енергокомпаній та оперативного проведення ремонтів об’єктів і обладнання, пошкоджених через ворожі атаки", – зазначив міністр енергетики Герман Галущенко.

Зазначимо, що з 1 жовтня 2021 року тариф на електроенергію становить 1,44 грн за кВт/год за умови споживання до 250 кВт/год на місяць. Таких споживачів на кінець вересня було 80% від загальної кількості.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: