• Головна
  • Новини
  • Джамала презентувала ювілейну збірку “найважливіших пісень”

06.09.2019, 15:55

Джамала презентувала ювілейну збірку “найважливіших пісень”

Українська співачка, переможниця Євробачення Джамала з нагоди десятиріччя своєї творчої діяльності випустила збірку із 22 найважливіших для неї пісень під назвою “10”.

Про це виконавиця повідомила на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні (6 вересня - ред.) я підвожу підсумки своїх 10 років творчого життя. Це справжній всесвіт, що розлетівся на тисячі частинок, які я кропітливо зібрала в одну збірку — “10””, — зазначила Джалама.

При цьому вона підкреслила, що “10” — “це не зе бест, це не топ пісень з хітпарадів”, а збірка з найважливіших для неї 22 пісень.

“І сьогодні вони виходять у діджітал версії на стрімінг-платформах. Від мого найпершого авторського синглу You’re Made Of Love до співпраці з мультиплатиновим продюсером Брайаном Тоддом у Solo”, — уточнила народна артистка України.

Разом з тим, Джамала додала, що згодом планує випустити ще й лімітовану версію збірки на вінілі, “яка виглядає просто неймовірно, це справжній арт”.

Послухати збірку “10” онлайн можна за посиланням.

На сьогодні дискографія Джамали складається із п'яти повноформатних альбомів, випущених упродовж 2011-2018 років (For Every Heart, All or Nothing, Подих, 1944 і Крила), концертного лонгплею “For Every Heart: Live at Arena Concert Plaza” (2012 рік), а також двох ЕР: “Thank You” і “1944”. Також у її доробку — більше 20 відеокліпів.

Нагадаємо, пісню Solo, що увійшла до ювілейної збірки “10”, спеціально для Джамали написали три американських автори на чолі з саундпродюсером і композитором Брайаном Тоддом, чиї роботи неодноразово отримували мультиплатиновий статус, входили до топ-5 хіт-парадів США і Великобританії і номінувалися на Греммі. Прем'єра композиції відбулася наживо у фіналі нацвідбору міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2019", одним із членів журі якого артистка є з 2017 року.

Джамала є українською джазовою та соул-виконавицею кримськотатарського походження, акторкою, тренером шоу “Голос країни” та “Голос. Діти”.

Улітку 2009 році вона перемогла на міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної пісні “Нова хвиля” в Юрмалі (Латвія). Цей виступ став переломним для співачки та її музичної кар'єри. Після того артистка випустила чотири альбоми, перший із яких презентувала в 2011 році під час сольного концерту в Жовтневому палаці, здобула низку відзнак і нагород, знялась у кіно (зіграла роль акторки та співачки Ольги Левицької у фільмі “Поводир” режисера Олеся Саніна), а також брала участь у національних відборах міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення”.

Учасницею нацвідбору Джамала була двічі — в 2010 і 2016 роках, і за другим разом стала представницею України на цьому музичному змаганні. На конкурсі вона виконала пісню “1944”, яку написала у співавторстві із поетом-піснярем Артом Антоняном. Більше того, зі Стокгольму, де відбувалося Євробачення-2016, українська співачка повернулася із перемогою. З цієї нагоди 16 травня 2016 року п'ятий президент України Петро Порошенко присвоїв їй звання “Народна артистка України”.

Фото: Facebook Джамали

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: