• Головна
  • Новини
  • Двоє осіб травмовані минулої доби на Львівщині внаслідок ДТП

14.09.2024, 11:11

Двоє осіб травмовані минулої доби на Львівщині внаслідок ДТП

До уваги водіїв та пішоходів! Правоохоронці закликають вас бути обережними на дорогах. Дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху. Водії – постійно стежте за ситуацією на дорозі, не перевищуйте швидкості, акуратно маневруйте та виконуйте правила проїзду перехресть. Пішоходи – переходьте проїзну частину лише у призначених місцях та будьте обережними якщо йдете узбіччям дороги.

Так, вчора, 13 вересня, близько 13.30 на вулиці Повітряній у Львові водій автомобіля Hyundai Tucson, 52-річний львів’янин, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 75-річну жінку–пішохода, яка переходила проїзну частину у непризначеному місці. Внаслідок наїзду потерпіла отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Того ж дня близько 20.30 на автодорозі «Львів – Радехів – Луцьк» водій автомобіля ВАЗ 21140, 25-річний мешканець Львівського району, скоїв наїзд на жителя міста Кам’янка-Бузька віком 54 роки, який йшов проїзною частиною дороги. Як і в попередньому випадку, чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини подій.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: