• Головна
  • Новини
  • Двоє донеччан ледь не замерзли у горах під час спроби незаконного перетину кордону

01.10.2024, 11:24

Двоє донеччан ледь не замерзли у горах під час спроби незаконного перетину кордону

Чоловіки блукали горами протягом чотирьох діб без належного спорядження та теплих речей, не підозрюючи, що перші зимові умови могли вартувати їм життя.

Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону врятували двох 25-річних жителів Донеччини, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією. Чоловіки блукали горами протягом чотирьох діб без належного спорядження та теплих речей, не підозрюючи, що перші зимові умови могли вартувати їм життя.

Невдалі "мандрівники" самостійно проклали маршрут, уникаючи прикордонних пунктів, однак через різкі перепади температури, погану видимість та несподіваний сніг в останній день вересня вони швидко виснажилися. Прикордонники помітили їх за 500 метрів від кордону та доставили до місця обігріву.

Стосовно чоловіків було складено протоколи за спробу незаконного перетину кордону згідно зі ст. 204-1 КУпАП. Прикордонна служба застерігає від подібних походів через складні погодні умови у горах, що наразі супроводжуються снігом, низькими температурами, туманом та сильними вітрами.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: