• Головна
  • Новини
  • Дрогобицьку РДА може очолити людина, яку карали і за корупцію, і за пиятику

06.12.2019, 13:24

Дрогобицьку РДА може очолити людина, яку карали і за корупцію, і за пиятику

Як стало відомо з Єдиного державного реєстру декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, очільником Дрогобицького району може стати Стасула Омелян Богданович, який подав електронну декларацію як кандидат на посаду голови Дрогобицької районної державної адміністрації.  Невже такий складний, різнопрофільний та великий район як Дрогобицький може очолити людина без жодного відповідного професійного досвіду?!.

Про це пише ДрогобичІнфо.

"Отже, хто ж такий наш кандидат пан Омелян Стасула?

У 2001 році закінчив Дрогобицьке Державне музичне училище ім. В.Барвінського, після чого заочно підвищив свою кваліфікацію на кафедрі музичного мистецтва ДДПУ, де здобув освіту вчителя музики, етики і естетики.

Ще не так давно пан Стасула за гроші розважав гостей на весіллях, де і був побачений екс-регіоналом та одіозним очільником Дрогобицького району паном Сендаком, який працевлаштував Омеляна в районному народному домі методистом, де він працює і до сьогодні. Отже, єдиним місцем роботи даної особи є не керівна посада в відділі культури ДРДА.

18 травня 2018 року Дрогобицьким міськрайонним судом Львівської області було визнано нашого кандидата винним у вчиненні корупційного правопорушення, притягнуто до відповідальності та внесено до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією порушення.

Крім цього, виявляється, що О.Стасула має згубну звичку зловживати алкоголем... Цю звичку, мабуть, він здобув, граючи на весіллях та не залишив працюючи в відділі культури Дрогобицької районної ради, що взагалі на, нашу думку, є неприйнятним.

Дані обставини підтверджуються постановою по справі про адміністративне правопорушення від 24.05.2017 року №853521, складеної Дрогобицьким відділом поліції, з якої вбачається, що Стасула Омелян Богданович знаходився в п’яному та неохайному вигляді на робочому місці в робочий час, що принижувало людську гідність та громадську мораль, за що його було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також він неодноразово притягувався до дисциплінарної відповідальності за регулярні прогули.

В ч.2 ст.19 Закону України «Про державну службу» встановлено, що на державну службу не може вступити особа, яка піддавалася адміністративному стягненню за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили.

Варто зазначити, що особа, яка претендує на зайняття посад державної служби категорії «А» повинна відповідати таким вимогам: загальний стаж роботи не менше семи років; досвід роботи на посадах державної служби категорій "А" чи "Б" або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах у відповідній сфері не менш як три роки; вільне володіння державною мовою, володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи; типовим вимогам (включаючи спеціальні), затвердженим Кабінетом Міністрів України.

Ну що ж, вітаємо Дрогобичани! Не розуміємо тільки одного, як LIFT серед всіх претендентів на голову Дрогобицької РДА обрав саме дану особу?".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: