• Головна
  • Новини
  • Добровольці заблокували роботу Львівської міської ради: вимагають вибачення

12.12.2019, 10:56

Добровольці заблокували роботу Львівської міської ради: вимагають вибачення

У Шевченківську районну адміністрацію Львова, де сьогодні, 12 грудня, відбувається пленарне засідання сесії Львівської міської ради, прийшли добровольці.

Про це пише Leopolis.news.

Добровольці прийшли до міського голови Львова Андрія Садового, щоб він пояснив, чому у ЗМІ, які належать родині міського голови Львова, їх назвали тітушками.

Нагадаємо, ВГО «Об'єднання добровольців» вимагає у міського голови Львова Андрія Садового вибачення за те, що учасників російсько-української війни назвали тітушками.

Також повідомимо, що сесія Львівської міської ради почала  роботу із годинним запізненням. У порядку денному 164 питання.

Згодом виступила представниця протестувальників Олена Живко. Вона повідомила, що недавно у Києві, коли обирали запобіжний захід міському голові Львова Андрієві Садовому (справа про індустріальний парк), добровольці провели пікет.

Опісля, за її словами, в одному з інтернетвидань, що входить в орбіту міського голови, розмістили фото членів "Об'єднання добровольців" з написом "галицькі тітушки".  При цьому жодних доказів - аудіо, відео, фото - того, що протестувальники брали гроші, наголосила Олена Живко, надано не було.

Відтак, на сесії  на пропозицію Олени Живко було вирішено створити робочу групу, яка має вивчити ситуацію. Потім сесія продовжила роботу у нормальному режимі.

Пресслужба Львівської міської ради з цього приводу поширила таке повідомлення: "Сьогодні, 12 грудня, в приміщенні Шевченківської районної адміністрації мало би відбутись чергове засідання сесії Львівської міської ради. Однак невідомі особи увірвались до приміщення районної адміністрації, вибивши вхідні двері та пошкодивши інше майно.

Група невідомих осіб захопила залу засідань Шевченківської районної адміністрації, таким чином перешкоджаючи початку сесії.

Серед осіб, які вчиняли протиправні дії, зафіксовано людей, які виламували раніше двері в мерії, а також обливали посадовців невідомою речовиною.

До відома, у приміщенні перебували представники правоохоронних органів".


  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: