• Головна
  • Новини
  • До уваги журналістів. Обережно, фейки! - заява пресслужби «Батьківщини»

07.09.2020, 21:49

До уваги журналістів. Обережно, фейки! - заява пресслужби «Батьківщини»

"Наближення виборів традиційно насичує інформаційний простір країни плітками, маніпуляціями, відвертими нісенітницями, кількість яких з наближенням дня голосування дедалі збільшується, а абсурдність починає межувати із бридкістю".

Про це йдеться у заяві пресслужби партії ВО "Батьківщина". 

"Наближення виборів традиційно насичує інформаційний простір країни плітками, маніпуляціями, відвертими нісенітницями, кількість яких з наближенням дня голосування дедалі збільшується, а абсурдність починає межувати із бридкістю.

«Батьківщина» – єдина реальна політична сила, що представлена по всій країні, має найбільший досвід і веде на вибори команду, спроможну продемонструвати кращий результат. Очікувано, що саме фаворит перегонів стає головним об’єктом дискредитаційних атак.

Не маючи аргументів для змістовної дискусії, опоненти партії та її лідера, які послідовно та невідступно захищають національні інтереси та інтереси українців, вдаються до вигадування й тиражування відвертої брехні.

Пресслужба партії «Батьківщина» закликає ЗМІ не вестись на примітивні «сенсації» від «поінформованих джерел із найближчого оточення», які не мають нічого спільного із дійсністю, не розповсюджувати брудні фейки, не дозволяти використовувати себе та свої медіа в нечистоплотних виборчих іграх", -сказано у заяві.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: