• Головна
  • Новини
  • До кабінету заступниці міністра юстиції Ольги Онищук вдерлися невідомі

19.05.2020, 12:04

До кабінету заступниці міністра юстиції Ольги Онищук вдерлися невідомі

До офісу заступниці міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольги Онищук вдерлися невідомі. Чиновниця звернулася до правоохоронців.

Про це Ольга Онищук написала на своїй сторінці у Facebook.

Ольга Онищук: "Робочі будні команди Офіс протидії рейдерству! Йшов восьмий місяць нашої роботи в Мін’юсті… Чим далі тим веселіше...

Ще кілька місяців тому я писала про подолання складної смуги перешкод у режимі шаленого навантаження – як фізичного, так і психологічного.
Про систематичні погрози та залякування. Про відчуття постійного «стороннього» спостереження, про спроби дискредитувати чесне ім’я і ділову репутацію.

Наразі незадоволення різних «груп впливу» рішеннями Міністерства юстиції, які приймаються не на їхню користь, тільки наростає. Вочевидь, їм складно змиритися із тим, що й надалі вони отримуватимуть лише законні рішення Мін‘юсту!

Черговий «привіт» від рейдерів і осіб, які допомагали їм у здійсненні злочинних намірів, отримала сьогодні. До мого робочого кабінету навідалися непрохані «гості» (хоча й не голуби, але нагадити встигли), які навіть не приховували слідів своєї присутності (замки у дверях спиляли і замінили ригелі, залишивши серцевину!), і я не виключаю, що, можливо, залишили й інші візитівки і «сюрпризи» на згадку, аби тримати мене у страху і постійній напрузі))!

Відповідну заяву про вчинення кримінального правопорушення до Національна поліція України вже скеровано. Наразі з’ясовуються всі обставини цього «візиту», перевіряємо приміщення на наявність вибухівки та отруйних речовин.

Переконана, що наша команда Denis Malyuska Evgeniy Gorovets Dmytro Kyryliuk Viktor Dubovyk рухається правильним шляхом — вражаємо рейдерів та замовників рейдерства у саме серце😀!

Далі буде...

P.S. Усе, що не вбиває, робить нас сильнішими!

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: