• Головна
  • Новини
  • До Львова на біс: співачка Анна Трінчер везе нову програму "Лише ти і я"

07.06.2023, 19:31

До Львова на біс: співачка Анна Трінчер везе нову програму "Лише ти і я"

У Львові в межах гастрольного туру містами України з новою програмою виступить популярна співачка, блогерка та акторка Анна Трінчер

Про це повідомили організатори VINIL Concert agency.

26 червня у Львові у Malevich Night Club співачка Анна Трінчер дасть концерт "на біс". Так "охрестили" його організатори, бо вже перший сольник Анни Трінчер у Львові та Тернополі забрав повні зали шанувальників. Цього разу виконавиця підготувала програму "Лише ти і я", а спеціальним гостем концерту стане один із популярних українських блогерів VOLOSHYN.

Як інформують організатори,  відеороботи співачки, блогерки та акторки Анна Трінчер в YouTube набирають мільйонні перегляди та тисячі коментарів. Пісні "Не залишай", "Зай", "Лише Тебе", "Love Story" та інші, записані разом із POSITIFF, віддразу після релізів за лічені дні зібрали десятки мільйонів переглядів і просто "розірвали" ТОП-ові музичні чарти.

Концерт у Львові запланований у рамках туру Анни Трінчер містами України: окрім  Львова, Анна виступить також у Хмельницькому, Івано-Франіквську, Ужгороді, Луцьку, Житомирі, Рівному, Чернівцях та Вінниці. А частина коштів з продажу квитків буде передана на потреби ЗСУ. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: