08.07.2019, 16:14

Для ремонту Гаївського моста треба 205 млн грн

Питання ремонту Гаївського мосту у Тернополі сьогодні надзвичайно гостре. Адже через те, що міст перебуває в аварійному стані, це складає небезпеку та незручності для водіїв. У тому числі й для водіїв вантажних автомобілів, які рухаються через об'їзну Тернополя транзитом.

Про це повідомила прес-служба Тернопільської ОДА.

Уже кілька тижнів міст перебуває на ремонті. Утім для того, щоб його повністю капітально відремонтувати у бюджеті міської ради не вистачає коштів. Загальна сума, яку декларують, 205 млн. грн. Саме тому, щоб знайти шляхи вирішення цієї проблеми та якомога швидше забезпечити комфорнтість та безпечність проїзду, у неділю, 7 липня, міст оглянули т.в.о голови ТОДА Іван Крисак спільно з Першим віце-прем'єр-міністром України, міністром економічного розвитку та торгівлі Степаном Кубівим, головою ТОДА 2015-2019 років, а сьогодні кандидатом у народні депутати по місту Тернопіль Степаном Барною та головою обласної ради Віктором Овчаруком.

За словами, Івана Крисака, це питання однозначно потребує спільного підходу та спільної роботи із обасною та міською владою і підтримкою з державного бюджету. "Сьогодні розглядається можливість фінансування із Державного фонду регіонального розвитку, що буде можливим у наступному році. Наше завдання забезпечити якісний проїзд на цій ділянці дороги, адже вона з'єднує дві важливі міжнародні магістралі М-19 та М-12", - наголосив Іван Крисак.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: