• Головна
  • Новини
  • Для особливих «Дітей Ісуса» провели 10-ти денний табір у Карпатах

17.09.2024, 20:11

Для особливих «Дітей Ісуса» провели 10-ти денний табір у Карпатах

З 8 по 17 вересня 2024 року в Карпатах, у відпочинковому закладі "Карпатські мрії" в селі Микуличин, відбувся 10- денний табір для особливої молоді зі спільноти "Діти Ісуса". Ця спільнота, яка регулярно зустрічається при Архікатедральному соборі Воскресіння Христового в Івано- Франківську, разом з батьками та духовенством активно провела час на свіжому повітрі.

Організацію табору підтримали благодійний фонд Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ "Мізерікордія" та благодійний проєкт "Разом з Україною завжди", за співфінансування Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА. Це вже другий такий захід, перший табір відбувся восени 2021 року, повідомляють у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Учасників супроводжували священники Руслан П’яста та диякон Антон Стасів, які надавали духовну й психологічну підтримку. Також у програмі були щоденні Літургії, духовні бесіди та можливість спілкування з психологами.

Особливо цікавими були майстер-класи, походи в гори та різні активності, які згуртовували учасників. Також табір відвідали журналісти з італійського каналу Rai 2, які готують сюжет про роботу з особливими людьми на Прикарпатті.

Табір відвідали близько 100 учасників, серед них діти з особливими потребами та їх батьки. Завершився табір 17 вересня.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: