• Головна
  • Новини
  • Дисциплінарна комісія виключила Одарченка зі "Слуги народу" – Шуляк

24.11.2023, 09:26

Дисциплінарна комісія виключила Одарченка зі "Слуги народу" – Шуляк

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила, що дисциплінарна комісія підтримала рішення про виключення з членів партії Андрія Одарченка.

"23 листопада на засіданні дисциплінарної комісії ПП "Слуга Народу" всіма членами було одноголосно підтримане рішення щодо виключення з членів партії Андрія Одарченка", - написала Шуляк у Facebook

За рішенням голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді членство депутата Андрія Одарченка, якого підозрюють у підкупі голови Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафи Найєма, було призупинене на час проведення розслідування НАБУ.

Передісторія: 21 листопада САП та НАБУ повідомили про підозру нардепу від фракції "Слуги народу" Андрію Одарченку, який намагався підкупити голову Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафу Найєма. Нардеп хотів, щоб з фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили кошти на ремонт будівель університету, в якому Одарченко обіймав посаду ректора (дію контракту якого призупинено).

За версією слідства підозрюваний надав топпосадовцю частину хабаря у розмірі 0,39 біткоїна, що було еквівалентно 10 тис доларів.

22 листопада Вищий антикорупційний суд арештував Одарченка на два місяці.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: