• Головна
  • Новини
  • Директора товариства підозрюють у заволодінні 600 тис грн під час реконструкції спортивного майданчика у селищі на Львівщині

04.10.2022, 13:39

Директора товариства підозрюють у заволодінні 600 тис грн під час реконструкції спортивного майданчика у селищі на Львівщині

За процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру 42-річному директору одного із товариств Львівщини за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою в особливо великих розмірах та службового підроблення ( ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Повідомляє Львівська обласна прокуратура.

За даними слідства, між Лопатинською селищною радою та очолюваним підозрюваним товариством було укладено договір на реконструкцію спортивного майданчика у селищі. Директор підрядної організації використав службове становище та завищив об’єми, вартість виконаних робіт та використаних матеріалів по об’єкту, склавши відповідні недостовірні акти виконаних будівельних робіт.

Внаслідок чого останній заволодів бюджетними коштами на суму близько 600 тис грн. Більше того, через зловживання об’єкт до сих пір не здано в експлуатацію.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють СВ Червоноградського РВП ГУ НП  у Львівській області за оперативного супроводу Червоноградського МРВ Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: