10.08.2022, 00:19

"Динамо" перемогою вийшло у плей-оф Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" перемогло австрійський "Штурм" у матчі- відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів і вийшло у плей-офф. Зустріч на стадіоні "Грац-Лібенау" у Граці завершилась у додатковий час із рахунком 1:2. Перший поєдинок тиждень тому українці виграли (1:0).

Вже на 5-й хвилині кияни мали добрий шанс відкрити рахунок. Циганков виклав ідеальний пас на Шапаренка, але Микола пустив м'яч над поперечиною.

''Динамо'' перемогою вийшло у плей-оф Ліги чемпіонів

Екстратайм гравці з Києва розпочали феєрично. Циганков розкішним "черпачком" перекинув захист "Штурму", знайшовши Вівчаренка. Костянтин першим торканням обробив м'яч, а другим між ніг голкіпера зробив рахунок 1:1.

Розлючені австрійці стали більше фолити, змушуючи словацького рефері Івана Кружляка щоразу діставати жовті картки. На 105-й хвилині австрійський нападник індійського походження Манпріт Саркарія небезпечно збив Андріївського та був вилучений.

У другому додатковому таймі "Динамо" намагалося перекривати вільні зони і за будь-якої можливості тікати в контратаки. Австрійці, які перебувають у меншості, насилу тримали оборону.

Кияни мали дуже солідний вигляд, і незважаючи на гостьовий статус матчу, не боялися атакувати. Гості з України періодично грали першим номером. На 16-й хвилині "Динамо" ледь не привезло собі гол, коли Олександр Сирота не розібрався з Бущаном і віддав пас назад у свої порожні ворота. Георгій в останній момент встиг вибити круглий снаряд "зі стрічки".

Поступово ініціатива перейшла до господарів. Недбала гра у захисті призвела до двох поспіль найнебезпечніших моментів біля українських воріт: у результаті два суперсейви від голкіпера збірної України.

Загалом перша половина гра пройшла в повільному темпі. Українські футболісти намагалися виманити суперника, водночас дорожили м'ячем, не форсували події. Підопічні Луческу також намагалися не відсиджувалися в обороні, граючи на утримання рахунку.

''Динамо'' перемогою вийшло у плей-оф Ліги чемпіонів

На 27-й хвилині Бесєдін помилився в центрі, Олександр Прасс красивим парашутом відрізав усю оборону київської команди, Расмус Хойлунд втік від захисника і влучним ударом у ближній кут зробив рахунок 1:0. "Динамо" кинулося відіграватися і Буяльський головою міг це зробити вже за 5 хвилин, але киянину не вистачило якихось сантиметрів, щоб завдати акцентованого удару.

Друга половина почалася з обопільних атак. Жодну з команд не влаштовував поточний рахунок "Штурм" небезпечно бив з дальньої дистанції, а "Динамо" безуспішно намагалося досягти успіху після комбінацій. Як і в першій грі багато ударів від киян було повз ворота - у ворота влучав лише Віктор Циганков.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: