• Головна
  • Новини
  • Десантники ЗСУ розгромили російських штурмовиків у Курській області, взявши декількох у полон

27.10.2024, 08:53

Десантники ЗСУ розгромили російських штурмовиків у Курській області, взявши декількох у полон

Російські війська здійснили штурм українських позицій у Курській області, однак десантники ЗСУ успішно знищили нападників, залишивши живими лише двох полонених.

Як повідомляють Десантно-штурмові війська України, серед штурмових підрозділів були бійці з 155-ї бригади морської піхоти РФ та спецпідрозділу "Ахмат", які знімали власний "тріумф" на відео перед атакою.

Українські десантники, однак, швидко розбили їхні ряди, знищивши всіх нападників, окрім двох, які здалися в полон. Полоненим росіянам була надана медична допомога на місці.

Наступальні дії ЗСУ у Курській області тривають вже декілька місяців. За оцінками, з початку операції російська сторона втратила понад 17 тисяч солдатів, а близько 700 були взяті в полон.

Тим часом КНДР перекидає свої війська до росії для підтримки на фронті. Очікується, що до 28 жовтня в Курську область прибудуть 5 тисяч військових КНДР, серед яких – так звані "елітні" підрозділи, зафіксовані супутниками Південної Кореї у Владивостоці та інших російських містах.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: