26.02.2020, 13:55

Держагентство з туризму очолить львів’янка

Кабінет міністрів визначив переможницею конкурсу на посаду голови Державного агентства розвитку туризму Мар'яну Олеськів.

Про це повідомив у Telegram міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

"Уряд визначив переможцем конкурсу на посаду голови Державного агентства розвитку туризму Мар'яну Олеськів", - зазначив він.

Раніше державний секретар Міністерства культури, молоді та спорту України Артем Біденко поінформував, що в Україні буде створено агентство з розвитку туризму. "Ми чекаємо на створення агентства з розвитку туризму. Це буде центральний орган виконавчої влади, який зможе сконцентруватися на реалізації політики, розробленої спільно експертами, парламентом і урядом", – сказав Біденко.

Згідно з інформацією на сайті Львівської міськради, Олеськів наразі працює директором Львівського комунального некомерційного підприємства "Центр розвитку туризму".

У 2011-2012 роках в Одеській міськраді вона очолювала відділ туризму, а також була заступником начальника управління культури та туризму. Працювала і в комерційних стркутурах.

У 2004 році закінчила економічний факультет Львівського національного університету ім. Франка за спеціальністю "Економіка підприємства", має ступінь магістра.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: