• Головна
  • Новини
  • Депутатів прослуховували, прослуховують і будуть прослуховувати, - Цимбалюк про недоторканність

05.11.2019, 17:41

Депутатів прослуховували, прослуховують і будуть прослуховувати, - Цимбалюк про недоторканність

У державі Україна взагалі не має бути недоторканних осіб, тож, крім скасування депутатської недоторканності, має бути скасована і президентська.

Про це заявив народний депутат України від партії «ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк під час засідання Львівського пресклубу на тему «Депутатська недоторканність: від «тесту Дубневича» до змін у Кримінальному кодексі», - повідомив Leopolis.news.

Михайло Цимбалюк зазначив, що Президент України має подати приклад та ініціювати скасування президентської та суддівської недоторканності.

«Усі політичні сили перед виборами обіцяють скасувати недоторканність, але в результаті цього не відбувається. Зрештою, що дає ця недоторканність? З усіх, з кого за останні роки зняли недоторканність, притягнули до відповідальності лише одного. І це було за кордоном, а потім вирок було скасовано і він ще й гроші отримав від української держави.

Головне, щоб правоохоронні органи працювали так якісно, аби всі обранці це відчували. Думаю, тепер усі вже розуміють, що їхні переписки фіксують, скидають правоохоронним органам. Народних депутатів прослуховували, прослуховують і будуть прослуховувати на загальних підставах. Ба більше, сьогодні всі законодавчі зміни дозволяють це робити», – пояснив нардеп.

Він додав, що народні депутати повинні відчувати відповідальність перед суспільством, перед державою і не порушувати чинних законів у своїх висловах та діях.

Михайло Цимбалюк сказав, що, на його думку, саме це скликання парламенту «розставить крапки над І» у питанні недоторканності.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: