• Головна
  • Новини
  • Депутати Львова знову відмовились оголосити недовіру міському голові Садовому

16.10.2024, 21:04

Депутати Львова знову відмовились оголосити недовіру міському голові Садовому

16 жовтня 2024 року відбулося чергове засідання тимчасової контрольної комісії Львівської міської ради, на якому депутати розглянули питання діяльності ЛКП «Зелене місто» та будівництва сміттєпереробного комплексу.

У ході засідання члени комісії заслухали позиції представників підрядної організації Control Process S.A., директора ЛКП «Зелене місто» Олександра Єгорова та інших зацікавлених осіб.

Голова комісії Назарій Бербека зазначив, що ситуація навколо будівництва заводу є кризовою. Він підкреслив, що є порушення істотних умов договору, про що свідчать листи інженера FIDIC. Також стало відомо про існування ще одного судового процесу в Польщі, пов’язаного з контрактом.

Бербека висловив своє занепокоєння з приводу ситуації, яка склалася. Він нагадав, що на останній сесії депутати ухвалили рішення про надання кредиту на добудову заводу, проте на даний момент жодні роботи на будівництві не ведуться.

Комісія надала протокольне доручення департаменту економічного розвитку Львівської міської ради звернутися до Control Process S.A. за новим судовим рішенням та до проектної організації «Комфортбуд» для отримання всієї необхідної документації, яка стосується будівництва сміттєпереробного комплексу.

Нагадаємо, що 12 вересня цього року Рада надала дозвіл ЛКП «Зелене місто» на отримання кредиту обсягом 718 млн грн для добудови сміттєпереробного заводу у Львові. Водночас, роботи на об’єкті наразі зупинені

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: