• Головна
  • Новини
  • Депутата Львівської міськради від БПП спіймали на кнопкодавстві

29.05.2020, 09:15

Депутата Львівської міськради від БПП спіймали на кнопкодавстві

Під час сесії Львівської міської ради у четвер, 28 травня, депутата фракції Блоку Петра Порошенка («Європейська солідарність») Віталія Свіщова упіймали на кнопкодавстві, що є грубим порушенням регламенту ради.

Про це повідомив Zaxid.net.

Кнопкодавство Віталія Свіщова помітив член депутатської комісії законності Андрій Шевців від «Самопомочі» відразу після голосування за питання про підготовку документів для виділення земельної ділянки на Вороного під будівництво підземного паркінгу.

Судячи з результатів голосування, Віталій Свіщов натиснув кнопку «За» на пульті голосування свого колеги із фракції БПП Івана Рудницького. Сам Рудницький, як видно на відеозаписі, відсутній на своєму місці. Таким чином цей голос став вирішальним для успішного прийняття питання про будівництво на вул. Вороного, адже набрало мінімальну кількість голосів – 33.

Шевців звернувся до колег із проханням більше не порушувати регламенту міської ради. Але у відповідь отримав агресивну реакцію – на захист порушника стали депутати від БПП Григорій Козловський, Петро Адамик та від ВО «Свобода» Андріан Гутник і намагались завадити Шевціву озвучити своє зауваження.

Про те, що картка депутата Рудницького проголосувала у той час, коли самого депутата не було у сесійні залі, свідчать результати голосування фракції БПП:

Результати голосування за фракціями та депутатськими групами за питання «Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Вороного, 4»:


 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: