• Головна
  • Новини
  • День для НЕЗЛАМНИХ: у Львові українців закликають перерахувати одноденну зарплату на протези для військових та цивільних

28.09.2022, 12:11

День для НЕЗЛАМНИХ: у Львові українців закликають перерахувати одноденну зарплату на протези для військових та цивільних

Українців закликають перерахувати свій одноденний заробіток на протези для українських військових та цивільних, які втратили кінцівки на війні. Кампанія триватиме до 19 жовтня в межах благодійного проєкту “Протези для незламних”, який втілюють спільно із благодійною платформою dobro.ua.

“Минулого року ми оголосили 19 жовтня Днем для Вікторії. Тоді всією країною збирали 50 мільйонів гривень на найдорожчий у світі укол, який лікує СМА. Вікторія отримала укол і одужує, а цей день набув нового сенсу. 19 жовтня – День для НЕЗЛАМНИХ. Ми збираємо кошти для українців, які постраждали від війни та потребують протезування”, – розповідає міський голова Львова Андрій Садовий. 

Зараз потрібно зібрати 100 млн грн. За ці кошти центр НЕЗЛАМНІ Першого медоб’єднання Львова  придбає та встановить біонічні протези українцям, які постраждали від війни. Це військові та цивільні. Програма протезування уже запрацювала.

Нещодавно перший біонічний протез української компанії Esper Bionics отримав 33-річний десантник Михайло Юрчук. У березні 2022-го його бригада боронила Ізюм. Снаряд ворога влучив у БТР поряд із Михайлом. Він підірвався, коли біг рятувати побратимів. Коли Михайло розплющив очі, руки уже не було, нога була розтрощена. 

Другий протез, який встановили у Львові, – найлегший у світі, виробництва американської компанії Unlimited Tomorrow. Його надрукували на ЗD-принтері. Протез отримав львів'янин Юрій, який втратив руку внаслідок мінно-вибухової травми. 

Зараз в очікуванні на такі протези – кілька українських захисників. Загалом на протези чекають п’ять сотень українців. 

Як долучитися? 

До 19 жовтня перерахуйте вашу одноденну зарплату на проєкт “Протези для незламних” на сайті благодійної платформи dobro.ua  - https://dobro.ua/project/unbroken/payment/ та розкажіть про ініціативу у своїх соціальних мережах, щоб ще більше небайдужих змогли долучитись до проєкту.

Від компанії зробити безготівковий внесок можна за реквізитами: 

МБФ «Українська Біржа Благодійності»

ЕДРПОУ 38005762

р/р: UA583057490000002600630669802

МФО 305749  м. Київ

Центральне відділення

ПАТ «Банк Кредит Дніпро»

Безповоротна благодійна допомога на проєкт “Протези для незламних”

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: