• Головна
  • Новини
  • Данська компанія JYSK назавжди закриє всі свої магазини в Росії

30.03.2022, 16:49

Данська компанія JYSK назавжди закриє всі свої магазини в Росії

Данська мережа магазинів меблів та товарів для дому JYSK прийняла рішення остаточно закрити всі свої магазини в Росії та припинити роботу в цій країні.

Як зазначається у заяві на сайті компанії, робота магазинів JYSK в Росії була призупинена з 3 березня, пише biz.censor.net.

"Після чотирьох тижнів тимчасового закриття магазинів JYSK в Росії стало ясно, що JYSK закриється назавжди і повністю покине Росію", – йдеться у повідомленні.

"У нинішній ситуації команда менеджменту та наші власники не бачать альтернативи припиненню нашої діяльності в Росії", – прокоментував рішення президент і генеральний директор JYSK Ян Бьог.

Компанія уточнює, що з 31 березня магазини JYSK в Росії тимчасово відкриються, щоб розпродати залишки товарів. Після того, як наявні в магазинах товари будуть розпродані, магазини будуть закриті назавжди. Співробітники JYSK отримають заробітну плату відповідно до місцевого законодавства.

JYSK – міжнародна мережа магазинів меблів для дому зі скандинавським корінням, має понад 3100 магазинів і інтернет-магазинів у 50 країнах.

Засновник мережі Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії в 1979 році. Сьогодні в JYSK працює 28 500 робітнків.

JYSK є частиною сімейної групи Lars Larsen Group із загальним оборотом 39,1 мільярда датських крон у 2020/21 фінансовому році. Оборот JYSK становив 32,6 мільярда датських крон у 2020/21 фінансовому році. 

Фото ілюстративне

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: