• Головна
  • Новини
  • Чоловіка, що задушив співмешканку, засуджено до 13 років неволі

04.02.2022, 18:25

Чоловіка, що задушив співмешканку, засуджено до 13 років неволі

Прокурор Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури у суді домігся призначення місцевому мешканцю покарання у виді 13 років позбавлення волі. Його обвинувачують в умисному вбивстві своєї співмешканки (ч. 1 ст. 115 КК України) 14 вересня минулого року.

Про це повідомила пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

У судовому засіданні прокурор довів, що того вечора чоловік напідпитку поконфліктував зі своєю співмешканкою, а згодом – задушив. Те, що смерть настала від механічної асфікції – удушення від стискання шиї – підтвердили результати проведеної судово-медичної експертизи.

Крім того, медики виявили у жінки переломи та синці на тілі й обличчі. Попри те, що обвинувачений свою провину у скоєному не визнавав, суд повністю підтримав позицію прокурора щодо ув’язнення особи на 13 років.

Під час слідства, а згодом і судового розгляду виноградівець перебував під вартою без можливості внесення застави. Там він і знаходитиметься до набранням вироком законної сили.

Вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: