• Головна
  • Новини
  • Чоловік спробував виїхати до Італії через шлюб із тещею

27.09.2024, 13:41

Чоловік спробував виїхати до Італії через шлюб із тещею

На кордоні з Угорщиною у пункті пропуску «Тиса» прикордонники затримали подружжя з України, яке викликало підозру своїми нестандартними стосунками. Чоловікові 42 роки, а його дружині – 78. Він – уродженець Хмельниччини, вона – з Луганщини. Шлюб був зареєстрований ще минулого року в Києві, і пара намагалася виїхати за кордон під виглядом того, що чоловік супроводжує дружину-інваліда на лікування до Італії.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, Західний кордон.

Однак під час перевірки прикордонники з’ясували, що ситуація значно складніша, ніж здавалося на перший погляд. Чоловік виявився у цивільному шлюбі з донькою своєї літньої «дружини», а саму тещу використав для спроби виїхати за кордон і уникнути мобілізації. За словами чоловіка, він прагнув потрапити в Італію, де його справжня дружина та дитина чекали на нього.

Після зізнання чоловіка прикордонники відмовили йому у виїзді за кордон. У діях 78-річної жінки правоохоронці побачили ознаки злочину за статтею 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон), а на чоловіка можуть відкрити справу за статтею 336 ККУ (ухилення від призову на військову службу).

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: