• Головна
  • Новини
  • Чоловік приревнував дружину, почав її душити, вона його зарізала кухонним ножем

10.01.2022, 12:32

Чоловік приревнував дружину, почав її душити, вона його зарізала кухонним ножем

В ізоляторі тимчасового триманні перебуває 44-річна жителька Вараша рівненської області, яка завдала умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть 42-річного чоловіка. За скоєне їй може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила поліція Рівненської області.

Про виявленого сусіда без ознак життя за місцем проживання до поліції повідомив 58-річний житель Вараша вчора, дев’ятого січня, близько опівночі.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Вараського районного відділу поліції. Поліцейські встановили, що напередодні подружжя відпочивало в друзів. Чоловік приревнував дружину, оскільки вона залишилася у гостях і повернулася пізніше ніж він. Зі слів жінки, під час з'ясування стосунків чоловік почав її душити, а вона, аби захиститися — взяла зі столу кухонний ніж, яким завдала чоловікові удар у живіт. Викликати «швидку» та поліцію жінка попросила сусіда. Втім, медики лише констатували смерть потерпілого.

Відповідно до лікарського свідоцтва він помер внаслідок проникаючого ножового поранення черевної порожнини і масивної крововтрати.

Слідчі затримали жінку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України їй повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що зловмисниця раніше не потрапляла в поле зору поліцейських, а родина загалом характеризується посередньо.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: