• Головна
  • Новини
  • Чиновник з Тернопільщини виїхав за кордон у складі делегації й не повернувся

15.02.2023, 08:49

Чиновник з Тернопільщини виїхав за кордон у складі делегації й не повернувся

Працівник міської ради Чорткова, що на Тернопільщині, Олександр Шликов поїхав за кордон у складі офіційної делегації та відмовився повертатись до України

Про це повідомив міський голова Чорткова Володимир Шматько на своїй фейсбук-сторінці.

"Делегація міськради офіційно перебувала за кордоном згідно з дозволом на виїзд у місті Карлскруна, Швеція для налагодження партнерських відносин та співпраці щодо отримання гуманітарних вантажів. Звідти поїхали до Латвії на запрошення громадського об'єднання "Конфедерація українців у Латвії" "Віче". Латвійські фонди подарували та гуманітарну допомогу, ми її привезли разом із делегацією", — розповів Шматько.

Однак один із членів делегації, за його словами, з поїздки не повернувся. Йдеться про працівника міськради Олександра Шликова. На дорозі назад він сказав, що йому потрібно відвідати свою родину в Польщі, яка раніше туди переїхала.

"Де зараз перебуває Олександр я не знаю, але 10 днів ми з командою намагалися його запитати, — "коли ти повернеш, адже ти порушуєш правила повернення з-за кордону?", — зазначив Шматько.

Сам Шликов заявляв, що "незабаром повернеться", проте досі не приїхав до України. Мер Чорткова повідомив, що його справою займатимуться правоохоронці.

"Він ще має шанс повернутись і у всіх нас перепросити. Засуджую всіх тих, хто тікає від мобілізації", — додав Володимир Шматько. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: