• Головна
  • Новини
  • Чи зазнає Ломаченко другої поразки поспіль в бою з Накатані?

11.05.2021, 15:17

Чи зазнає Ломаченко другої поразки поспіль в бою з Накатані?

Українець Василь Ломаченко, а також колишній чемпіон у трьох вагових категоріях, повертається на ринг. За оцінкою аналітиків Favbet у 33-річного українця є всі шанси на перемогу в майбутньому бою. Василь не матиме жодних проблем зі своїм наступним суперником.

Top Rank, відома промоутерська компанія, анонсувала проведення бою між українцем Василем Ломаченком і японцем Масайоші Накатані. Відомо, що бій відбудеться 26-го червня на арені Virgin Hotel (Лас-Вегас, США). 

Як вважають аналітики, у 31-річного японця жодних шансів завдати українцеві другої поразки поспіль. Ймовірність перемоги Ломаченка – 85%, тоді як шанси на виграш Накатані – 12%, повідомляється на порталі bookmaker-ratings.kz

Востаннє Василь виходив на ринг проти американця Теофімо Лопеса у жовтні того року. Тоді суперник переміг українця одноголосним рішенням суддів, а  Ломаченко втратив чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO і WBC у легкій вазі. Незважаючи навіть на те, що за розрахунками букмекерів українець був стовідсотковим фаворитом того бою, але усе склалося на користь американського боксера. 

Щодо суперника з Японії - Накатані, то останній поєдинок відбувся в грудні минулого року, тоді боксер технічним нокаутом виграв у пуерторіканця Фелікса Вердехо.  Слід відмітити, що єдина поразка на рахунку Масайоші була від того же Теофімо Лопес. Це було в липні 2019-го року, коли японець вистояв усі 12 раундів, але судді віддали перемогу за очками американцеві.

Фото - Укрінформ

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: