• Головна
  • Новини
  • Був п'яний: у Тернополі розшукали водія, який на смерть збив людину й втік

14.12.2022, 15:10

Був п'яний: у Тернополі розшукали водія, який на смерть збив людину й втік

Правоохоронці по гарячих слідах розшукали водія, який збив людину та поїхав з місця пригодм. Пішохід від отриманих травм помер в лікарні

Про це повідомили у патрульній поліції Тернопільщини.

"Учора на спецлінію 102 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Збаразькій. Зі слів очевидців, водій автомобіля Skoda збив пішохода та поїхав з місця події у невідомому напрямку. Інспектори негайно прибули на місце події, направили травмованого до лікарні та розпочали пошуки винуватця ДТП", - розповіли патрульні.

Після опрацювання матеріалів ДТП інспектори встановили транспортний засіб винуватця автопригоди та маршрут його руху. Поліцейські знайшли потрібний автомобіль на вулиці Северина Наливайка, а за лічені хвилини встановили й водія-порушника.

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

"Охоронці порядку поспілкувалися з ймовірним винуватцем ДТП та виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер. Результат огляду виявися позитивним, прилад зафіксував 1.6 проміле алкоголю в крові водія", - йдеться у повідомленні.

На чоловіка склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП) та залишення місця ДТП (ст. 122-4 КУпАП).

Пізніше стало відомо, що чоловік, якого збив кермувальник, від отриманих травм помер в лікарні. Всі обставини смертельної ДТП встановлюватиме слідство.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: