• Головна
  • Новини
  • Буковинський нардеп від "Слуги народу" Мазурашу став на захист депутата Ковальова, який відкрито заявив про співпрацю з окупантами

09.06.2022, 18:14

Буковинський нардеп від "Слуги народу" Мазурашу став на захист депутата Ковальова, який відкрито заявив про співпрацю з окупантами

Колаборант Олексій Ковальов написав на своїй сторінці у Facebook про зустріч із першим заступником глави адміністрації президента росії Сергієм Кірієнком та запевнив, що Росія "назавжди" в Херсонській області.

Сьогодні Мазурашу на своїй сторінці у Фейсбук виставив пост, у якому вирішив захистити свого колегу-колаборанта.

"Мені звісно неприємно чути ті неприємні речі, які звучать сьогодні на адресу мого колеги Олексія Ковальова. І не тільки тому, що з Льошею ми тісно співпрацюємо у прийнятті різних важливих законопоректів. Деякі так звані журналісти відносять нас з ним до однієї групи, яку охрестили "групою Павлюка". Це звичайне перебільшення і спроби видати бажане за дійсне. Але сьогодні я не про це.

Ніхто з нас не знає що підштовхнуло Льошу до непростих рішень, які змінять його життя. Але давайте дочекаємося рішення суду, а не навішуватимемо ярлики огульно.

Льоша Ковальов - тримайся! Якщо ти винен - будеш відповідати по всій строгості закону. Якщо ні - доведеш це в суді!!!! Хочу вірити, що ще не раз прийду в студію твого 4 каналу. як тоді, за день до війни, коли я пророкував, що санкції не діють, а нам треба домовлятися, щоб був мир", - зазначив народний депутат Георгій Мазурашу.

Нам цікаво, що це?! Свідома і відкрита позиція народного депутата України від Чернівецької області на підтримку колаборантів та зрадників України, чи проста тупість? Швидше за все, це свідома позиція Мазурашу, оскільки він сам зізнався, що санкції проти росії не діють, і Україні “треба домовлятися, щоб був мир”. Може варто фракції “Слуги народу” так само звернути увагу на позицію свого колеги, який, очевидно, так і чекає “асвабадітєлєй” як мінімум на Буковині.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: