• Головна
  • Новини
  • Буковинцю, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх, загрожує довічне ув'язнення

05.10.2021, 13:32

Буковинцю, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх, загрожує довічне ув'язнення

74-річному буковинцю, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх та фільмуванні дитячої порнографії, загрожує довічне позбавлення волі. Його 66-річному товаришу, якого також підозрюють у розбещенні неповнолітніх, загрожує до 15 років ув'язнення.

Про це на брифінгу сказав в.о. керівника обласної прокуратури В'ячеслав Чорней, передає Суспільне.

За даними слідства, двоє чоловіків приблизно 15 років займалися розбещенням неповнолітніх та знімали дитячу порнографію. Серед потерпілих — троє неповнолітніх дівчат, дві з них написали заяви в поліцію.

Вдома у 74-річного чоловіка знайшли два терабайти з матеріалами дитячої порнографії. Підозрювані є осудними, це виявили за висновками експертиз.

74-річному чоловіку інкримінують зґвалтування неповнолітніх, сутенерство, створення та утримання місць розпусти з метою наживи, торгівлю людьми та створення порнографії. А 66-річному чоловіку, який раніше викладав у коледжі, інкримінують 29 порушень, зокрема зґвалтування неповнолітніх, за що він платив дівчатам гроші.

Наразі чоловіки жодних показів не дають. Їм продовжили термін тримання під вартою до 26 листопада, а справу передали до суду.

Раніше адвокатка викладача Любов Литвинчук у телефонній розмові Суспільному сказала, що підозрюваний не коментуватиме, чи вважає себе винним. Інший підозрюваний відмовився коментувати Суспільному після судового засідання.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: