• Головна
  • Новини
  • Будівництво нового цеху на Кохавинській паперовій фабриці  - інвестиція на 28 млн євро

06.08.2021, 11:35

Будівництво нового цеху на Кохавинській паперовій фабриці  - інвестиція на 28 млн євро

На Кохавинській паперовій фабриці, що у селі Гніздичів Стрийського району триває будівництво нових цехів та складських приміщень. Після відкриття тут запустять екологічне виробництво з целюлозної сировини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З ходом робіт ознайомився голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Як повідомив керівник фабрики Михайло Титикало, загальна сума інвестицій у будівництво – 28 млн євро, це кредитні кошти. З них обладнання паперового цеху коштуватиме 13,8 млн євро, обладнання з перероблювання паперу у санітарно-гігієнічні вироби – 4,5 млн євро. Інша сума – затрати для будівництва.

“У новому цеху будемо виробляти папір та інші вироби із целюлози. Потужність нової фабрики становитиме 25 тисяч тонн продукції у рік. До кінця року хочемо завершити загальні будівельні роботи, контракти для постачання обладнання заключили та очікуємо його у грудні-січні. Враховуючи монтаж та інші роботи, плануємо у червні наступного року фабрику запустити у роботу”, – зазначив керівник фабрики Михайло Титикало.

Це підприємство є на інвестиційному супроводі у департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

“Дуже важливо, що таке підприємство, як Кохавинська паперова фабрика розвивається,  забезпечить людей новими робочими місцями та гідною зарплатою. Станом на сьогодні тут працює 330 людей, після запуску нового цеху кількість робочих місць становитиме понад 500. Зі свого боку сприятимемо інвесторам в отриманні дозвільних документів для введення нових об’єктів в експлуатацію”, - зазначив очільник області Максим Козицький.

Зазначимо, Кохавинська паперова фабрика – виробник паперових рушників, туалетного паперу, серветок, який забезпечує потреби не лише українців, але й експортує свою продукцію закордон – у Чехію, Румунію, Білорусь, Угорщину.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: