• Головна
  • Новини
  • Британія оголосила про передачу Україні сотень ударних дронів, у Кремлі відреагували

15.05.2023, 14:31

Британія оголосила про передачу Україні сотень ударних дронів, у Кремлі відреагували

Прем'єр Британії Ріші Сунак під час візиту Володимира Зеленського до Лондона оголосив про передачу Україні ударних безпілотників великої дальності

Про це повідомляє The Telegraph

Ріші Сунак оголосив про передачу сотень ракет протиповітряної оборони та безпілотників 15 травня під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Лондоні. 

Зазначається, що новий пакет військової допомоги міститиме сотні ударних безпілотників великої дальності з радіусом дії понад 200 км.

На Даунінг-стріт заявили, що ця зброя "буде доставлена протягом найближчих місяців, оскільки Україна готується посилити свій опір російському вторгненню, яке триває".

Крім цього, очікується, що Сунак обговорить із Зеленським, яка подальша підтримка потрібна Україні в найближчі місяці, коли вона готується до активізації бойових дій у війні з РФ. 

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков у відповідь на інформацію про новий пакет допомоги пригрозив Україні діями у відповідь.  

"Це веде до подальших руйнувань, подальших дій у відповідь. Для України цю історію роблять набагато складнішою. Ми ставимося до цього надзвичайно негативно. Велика Британія претендує на те, щоб вибитися у передові місця серед тих країн, які продовжують накачувати озброєнням Україну", - сказав речник Володимира Путіна. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: