09.12.2019, 19:22

Брифінг "нормандської четвірки" перенесли

"Нормандська четвірка" проведе брифінг о 22:00

Брифінг за підсумками зустрічі лідерів "нормандської четвірки" перенесено на 22:00. Про це повідомили у прямому ефірі телеканалу "Наш", передає РБК Україна.

Також повідомляється, що, за неофіційною інформацією, лідерів України, Росії, Німеччини та Франції до брифінгу зберуть на робочу вечерю.

У той же час РБК-Україна в українській делегації підтвердили, що графік нормандської зустрічі істотно зміниться за часом. На даний момент планується, що до брифінгу пройде двостороння зустріч президента України Володимира Зеленського і російського лідера Володимира Путіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном почав переговори з німецьким канцлером Ангелою Меркель.

Також раніше стало відомо, що президентів України і Росії на нормандській зустрічі посадять один навпроти одного. При цьому Меркель буде розташовуватися зліва від Путіна, а Макрон - справа.

Відзначимо, до цього в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що двостороння зустріч Зеленського і Путіна може відбутися до брифінгу за підсумками переговорів в нормандському форматі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: