• Головна
  • Новини
  • Бойовик так званої "ЛНР" намагався вступити до ЗСУ для шпигунства — засуджений на 15 років

25.10.2024, 17:45

Бойовик так званої "ЛНР" намагався вступити до ЗСУ для шпигунства — засуджений на 15 років

Українські спецслужби викрили завербованого ФСБ бойовика так званої "ЛНР" Руслана Глотова, який намагався вступити до лав Збройних сил України з метою збору інформації для російської розвідки.

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими у рамках проєкту "Хочу к своим".

47-річний Глотов, уродженець Луганщини, під час війни на Донбасі приєднався до незаконних збройних формувань "ЛНР". Упродовж повномасштабного вторгнення він, за вказівками російського куратора, проник на територію Львівщини, маючи на меті шпигунство. Він сподівався отримати доступ до військової інформації щодо переміщення західного озброєння в Україні.

Українські спецслужби виявили його антиукраїнську активність у російських соціальних мережах, де він підтримував окупаційну владу. Завдяки цьому зрадника було викрито й заарештовано. Суд засудив Глотова до 15 років позбавлення волі.

Якщо Ви з тієї чи іншої причини досі співпрацюєте з ворогом і займаєтесь тим, чим займався Руслан, у вас є шанс припинити цю діяльність на визначених умовах. Заповнюйте спеціальну анкету на сайті "Хочу к своим" і чітко виконуйте отримані інструкції.

Володієте інформацією про діяльність ворожих агентів? Допоможіть Силам оборони України! Повідомте, скориставшись анкетою на сайті.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: