11.06.2020, 16:32

Блог Ганущина тепер треба шукати на "інших ресурсах"

Інтернет-видання ZAXID.NET відмовилось опублікувати блог голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина про створення ОТГ. Чиновник звинуватив журналістів у нетолерантності до тих, хто має протилежні думки, аніж міський голова Львова Андрій Садовий. Натомість головний редактор видання Олег Онисько вважає, що Ганущин маніпулює і зовсім не знається на етикеті.

Отже, у ФБ Олександр Ганущин написав (дослівно): "...Читачів, котрі раніше мене читали на Zaxid.Net - шукайте мене тепер на інших ресурсах. Бо тепер там не толерують протилежних чоловіка власниці думок". 

Коментар для WN від Олега Ониська: "Це маніпулятивна колонка, у чому може переконатися кожен, хто її прочитає. 

Облрада під керівництвом Ганущина практично провалила створення ОТГ, а коли уряд забрав собі ці повноваження (про це було давно відомо і про це попереджали щонайменше два роки), то тепер він розказує, що у цьому винен Садовий))

Садовий як мер послідовно обстоював збільшення території Львова і добився цього у форматі ОТГ. А чого добився Ганущин?)) Крім того, у нього дуже паскудна звичка всюди розповідати і писати про «сімейний медіахолдинг дружини мера» і потім звертатися у цей же холдинг зі своїми колонками.

Я дуже толерантний чоловік і неодноразово просив його не знецінювати ЗМІ, яке регулярно дає йому безкоштовну трибуну, але вочевидь голова облради не розуміє елементарних правил людського етикету.

При цьому облрада на власні ЗМІ витрачає в рік близько 30 млн грн платників податків, але свої колонки голова облради наполегливо проштовхує у приватних медіа.

Між іншим, це далеко не перший і не єдиний випадок, коли ZAXID.NET не публікував колонку Олександра Ганущина, і щоразу я пояснював чому. Більш адекватні тексти голови облради, які містять якусь інформаційну цінність для наших читачів, ми без проблем друкували десятки разів".

Додамо, що основним власником медіахолдингу ПрАТ «ТРК Люкс», куди входить 24 телеканал, радіостанції «Люкс» та «Максимум», а також низка онлайн-видань, зокрема і ZAXID.NET, є Катерина Кіт-Садова, дружина мера Львова Андрія Садового.
 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: