• Головна
  • Новини
  • Бійка зі стріляниною в центрі Франківська: поліція затримала 19-річного юнака

08.01.2024, 20:49

Бійка зі стріляниною в центрі Франківська: поліція затримала 19-річного юнака

У ніч на неділю, 7 січня, в Івано-Франківську сталась масова бійка зі стріляниною біля одного з ресторанів у центрі міста, поліцейські розпочали одразу декілька кримінальних проваджень

Про це повідомляє Національна поліція Івано-Франківської області.

"6 січня близько 19:50 на лінію "102" надійшло повідомлення про масову бійку та стрілянину на вулиці Чорновола. Правоохоронці розпочали кримінальні провадження, оперативно встановили подробиці інциденту та затримали основного фігуранта", – розповідають у поліції.

Коли на місце прибула поліція, учасників інциденту вже не було, проте залишилися речові докази. Їх правоохоронці направили на експертне дослідження.

бійка та стрілянина у Франківську
бійка та стрілянина у Франківську

Фото: Нацполіція Франківщини

У результаті бійки та стрілянини постраждав 24-річний мешканець Івано-Франківська, він самостійно звернувся до медичного закладу: медики діагностували в нього проникаюче поранення грудної клітки.

"Оперативники встановили, що постріли, у результаті яких спричинено тяжкі тілесні ушкодження потерпілому, здійснив 19-мешканець Івано-Франківська. Правоохоронці встановили його місце перебування. Під час обшуку транспортного засобу виявили та вилучили ще два предмети, зовні схожі на пістолети. Речові докази також направили на експертизу", – кажуть у Нацполіції.

Франківця затримали та інкримінують йому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці встановили, що напередодні, 5 січня ввечері, між потерпілим, який був разом із приятелем і дівчиною, та правопорушником, який також був із кількома приятелями, уже відбувся конфлікт. Він завершився вуличною бійкою. У бійці були й інші учасники, особи яких правоохоронці теж встановили. Наразі вирішують питання про оголошення їм про підозри за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України.

Окрім того, поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ. Триває досудове розслідування триває.

Як повідомляло раніше місцеве видання "Ратуша", цей інцидент трапився біля ресторану "Хлібосольний", що розташований на вулиці Чорновола, 77. Містяни розповіли, що чули близько 10 пострілів.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: