• Головна
  • Новини
  • Бійці АТО - стали відомі прізвища двох затриманих за підозрою у вбивстві сина депутата

03.12.2019, 17:00

Бійці АТО - стали відомі прізвища двох затриманих за підозрою у вбивстві сина депутата

Заступник командира Української добровольчої армії (УДА), командир 8-го окремого батальйону "Аратта" Андрій "Червень" Гергерт підтвердив, що затримані за підозрою в замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва служили в його батальйоні.

"І Семенов, і Лаврега були у мене", – сказав він, коментуючи інформацію джерел OBOZREVATEL.

Гергерт розповів, що Андрій Лаврега з позивним "Тихий" був бійцем батальйону до 1 червня поточного року. "Сміливий, відповідальний хлопець, один із найкращих снайперів на цій війні. Не по роках талановитий, розумний. Він був нагороджений державною нагородою з рук президента Порошенка", – повідомив командир.

"Неймовірний хлопець, з якого, якби не ця ситуація, треба було брати приклад. Абсолютно контрольований дисциплінований хлопець. Якщо вже й з ним це трапилося – почав стріляти в центрі міста, – то справи зовсім кепські. У мене зараз серце кров'ю обливається", – зізнався "Червень".

Він додав, що відсутність статусу у добровольців, які повертаються з війни, відсутність заходів з їхньої соціалізації може штовхати цих людей на злочини. "І це лише початок", – переконаний командир.

Як выдомо, у Києві ввечері 1 грудня невідомі обстріляли автомобіль Range Rover депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. Внаслідок цього від поранення в голову загинув 3-річний син депутата Олександр. 2 грудня поліція затримала двох підозрюваних. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: