• Головна
  • Новини
  • Баскетбол: "Рівне" перемогло в двох іграх "Львівську політехніку"

16.01.2022, 16:18

Баскетбол: "Рівне" перемогло в двох іграх "Львівську політехніку"

​​​​​​​Баскетбольний клуб "Рівне" переміг в обох іграх так званого західноукраїнського дербі проти "Львівської політехніки". Обидва поєдинки відбулися у Рівному в залі четвертої спортшколи.

Про це пише Суспільне. 

Перша гра пройшла у суботу, 15 січня, друга – у неділю, 16 січня. Це були перші домашні матчі рівненських баскетболістів за останні два місяці.

Зустрічалися клуби в рамках чемпіонату Вищої ліги. Рівняни тримаються у верхній частині турнірної таблиці Західного дивізіону. Натомість суперники зі Львова розташувалися на найнижчій її сходинці. За складом команда гостей – одна з наймолодших, адже найстаршому її гравцю 25 років.

Суботня гра проходила за суттєвої переваги рівнян, і закінчилася з рахунком 88:55 на їхню користь. У неділю господарі на перших хвилинах віддали ініціативу супернику, але потім зібралися з силами та вирівняли гру. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 96:72, переміг БК "Рівне".

"Ми могли боротися, десь не пощастило. Десь втома, десь підтримки бракувало. Перша чверть була хороша, а далі так сталося, що вигоріли й не змогли так продовжити гру", – розповів гравець "Львівської політехніки" Максим Пилип.

В обох іграх наставник рівненської команди Михайло Переверзій дав пограти молодим баскетболістам.

"Коли на табло була різниця в 30 очок, вболівальники почали засинати. Але наприкінці було трохи такої сумбурної гри. Нас всіх чекає багато роботи: як на молодих, так і не дуже. Будемо готуватися, і я сподіваюся на добрий результат", – підсумував тренер рівнян.

Наступні ігри чоловіча команда баскетбольного клубу "Рівне" проведе 22 та 23 січня на виїзді проти одеситів з "БІПА-СДЮСШОР".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: