• Головна
  • Новини
  • Азербайджан почав "антитерористичну операцію" у Нагірному Карабасі

19.09.2023, 14:21

Азербайджан почав "антитерористичну операцію" у Нагірному Карабасі

19 вересня Азербайджан заявив про початок "локальних антитерористичних заходів" у невизнаному Нагірному Карабаху, який вважається міжнародно визнаною частиною Азербайджану.

Згідно з заявою Міністерства оборони Азербайджану, заходи розпочали "з метою забезпечення положень Тристоронньої заяви, припинення широкомасштабних провокацій у Карабаському економічному районі, роззброєння та виведення формувань збройних сил Вірменії з наших територій, нейтралізації їхньої військової інфраструктури, забезпечення безпеки мирного населення".

Як заявили у міністерстві, у рамках заходів "із застосуванням високоточної зброї" на передній лінії та в глибині виводять з ладу позиції формувань збройних сил Вірменії, їх довготривалі вогневі точки, а також бойові засоби та об'єкти військового призначення.

Про заходи поінформували командування "миротворчого контингенту" Російської Федерації та керівництво Спільного турецько-російського моніторингового центру, йдеться у заяві.

"Ми ще раз заявляємо, що цивільне населення та об'єкти цивільної інфраструктури не є цілями, з ладу виводять лише легітимні військові цілі", – сказано у повідомленні.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: