16.03.2020, 09:33

Австрія призупиняє авіарейси з України

З вівторка, 17 березня, Австрія призупиняє авіарейси з України, а також з Нідерландів, Росії та Об’єднаного королівства Великої Британії і Північної Ірландії.

Про це інформує МЗС Австрії на своїй сторінці у Facebook.

"Застереження щодо подорожей для Нідерландів, Росії, України та Об’єднаного королівства. З огляду на стрімке поширення коронавірусу закликаємо австрійських подорожуючих повернутися додому. З вівторка, 17 березня, усі авіарейси з цих країн будуть призупинені", - йдеться у повідомленні.

Напередодні в МЗС Австрії повідомили, що з понеділка, 24.00, буде припинено авіасполучення з Францією, Швейцарією та Іспанією.

Раніше в українському посольстві повідомляли, що де-факто Австрія знаходиться на карантині. Словаччина та Чехія закрили в’їзд з Австрії, а Словенія та Хорватія сильно обмежили. При цьому Австрія закрила в’їзд з Італії та Швейцарії, а на австрійсько-угорському кордоні затори.

Нагадаємо, станом на 15 березня в Австрії вже виявлено 800 заражених коронавірусом осіб, з яких 245 – у Тіролі, 108 – у столиці Відні. Вірус вже забрав життя однією людини, 6 осіб одужали.

Уряд Австрії у рамках боротьби з поширенням коронавірусу ухвалив ряд жорстких заходів, спрямованих на зменшення соціальних контактів, зібрання та пересування людей.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: