• Головна
  • Новини
  • Австрійців цікавить діяльність індустріальних парків на Львівщині

19.09.2021, 13:28

Австрійців цікавить діяльність індустріальних парків на Львівщині

На території Львівської області функціонують 9 індустріальних парків, а процес реалізації інвестиційних проєктів супроводжує Служба підтримки інвестора.

Про це повідомив департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

Віасне, і​​​​​​Індустріальні парки, експортні підприємства Львівщини та економічна співпраця стали основними питаннями зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Ґернотом Пфандлером, торговою радницею посольства Австрії в Україні Ґабріелє Газельсберґер та представниками австрійських підприємств. Взяв участь у австрійській делегації також  Почесний Консул Республіка Австрія у Львові Маркіян Мальський.

«Буквально два тижні тому парламент ухвалив зміни до законодавства, які передбачають підтримку держави за компенсації інвестору за підведення комунікацій до індустріальних парків у розмірі 50%. Також держава зобов’язується повернути частину коштів на реалізацію інвестиційних проєктів на території інвестиційних парків. Такі кроки держави покликані стимулювати залучення інвестицій у створення індустріальних парків в Україні, і на Львівщині, зокрема», - зазначив Максим Козицький.

Ґернот Пфандлер зауважив, що в період пандемії постраждали багато австрійських підприємств, і зараз саме час відновлювати промисловість.

«Кілька днів тому прем’єр-міністр Австрії виступив з ініціативою, що ми повинні відновлювати потенціал наших підприємств. Тому ми зацікавлені у міжнародній співпраці та збільшенні мережі австрійських компаній в Україні», - додав Ґернот Пфандлер.

«Західна Україна з точки зору економіки є дуже важливим регіоном для Австрії. Тут діє багато австрійських підприємств. І ми завжди стараємося, щоб нові підприємства приходили сюди в регіон. Наші компанії представляють широкий спектр економіки (виробництво теплової енергії, переробка відходів та ін. Посольство також цікавить діяльність індустріальних парків на території Львівщини», - зазначила Ґабріелє Газельсберґер.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: