• Головна
  • Новини
  • Атаки на енергооб'єкти: росія завдала ударів у п'яти областях України

17.10.2024, 12:47

Атаки на енергооб'єкти: росія завдала ударів у п'яти областях України

За інформацією пресслужби Міністерства енергетики України, протягом минулої доби внаслідок обстрілів та бойових дій відбулося знеструмлення у Донецькій, Кіровоградській, Миколаївській, Сумській та Харківській областях.

У Донецькій області було пошкоджено повітряну лінію, однак споживачі не залишилися без електропостачання. В Кіровоградській області, внаслідок атаки безпілотного літального апарата на територію підстанції, виникло загорання, що призвело до знеструмлення побутових споживачів. Пожежу було ліквідовано, і живлення було відновлено.

На Херсонщині також зафіксовано обстріл енергетичного об'єкта, в результаті чого частина абонентів залишилася без електропостачання. Однак живлення було відновлено за резервною схемою. У Південному регіоні через технологічні порушення двічі вимикалася повітряна лінія, що призвело до зниження напруги на енергетичних об'єктах, але живлення також було відновлено.

Протягом останньої доби, з 16 на 17 жовтня, російські війська зазнали значних втрат: понад 1400 окупантів і 17 танків. Загальні втрати бойових броньованих машин з початку повномасштабного вторгнення перевищили 18 тисяч одиниць.

У ніч на 17 жовтня російські війська знову атакували енергетичну інфраструктуру у Миколаївській області, внаслідок чого частина абонентів залишилися без електропостачання.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: