• Головна
  • Новини
  • Арена "Львів" готова до матчів збірної – питання лише, чи з глядачами, - адміністрація

15.03.2021, 14:53

Арена "Львів" готова до матчів збірної – питання лише, чи з глядачами, - адміністрація

Підготовка до гри відбувається у штатному режимі та жодна комісія не ставила це під сумнів.

Про це у коментарі для "Еспресо.Захід" розповіли у пресслужбі "Арени "Львів".

"Це якісь чутки, чи плітки. Ніхто навіть не ставив під сумнів якість газону та рівень готовності стадіону. Не було жодних офіційних звернень, не приїжджали офіційні делегації. Крайня з них, власне, і приймала рішення про матчі у Львові. І з того часу ніяких катаклізмів не відбулося і погода дозволяє проводити нормальну підготовку", - повідомили в адміністрації стадіону.

Також вони зазначили, що завтра відбудеться нарада у Львівській обладміністрації, але вона вирішуватиме суто робочі організаційні питання і найважливішим з них буде те, чи матч відбудеться з глядачами, чи без.

"Завтра  відбудеться нарада в ЛОДА, але там навіть не планували говорити про те, чи відбудеться матч, а будуть зайняті різними організаційними моментами. Зокрема і тим, чи будуть допущені на матчі глядачі", - зазначається у коментарі.

Відзначимо, що інформацію про те, що арена не готова до матчів збірної розповсюдив спортивний журналіст Андрій Сеньків у програмі "Та то таке":

"Матчі збірної України, які мали відбутись на Арені "Львів" дуже імовірно відбудуться на "Металісті" у Харкові. Тобто всі переноси матчів чемпіонату з арени у Львові йдуть в ж… Бо поле арени не готове все одно. За моєю інформацією газон у Харкові теж не в найкращому стані. 16 березня делегати з УАФ зроблять висновки, де ж краще провести ці матчі. Директорка Арени Ольга Манько запевнила, що збірна зіграє все ж у Львові. Вже підписано договори і здійснено авансові платежі. Поле готують. Та все буде вирішуватись у вівторок".

Фото - Арена Львів

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: