• Головна
  • Новини
  • Американський хірург Девід Лоу за два дні прооперував у Охматдиті 10 дітей

25.10.2024, 21:51

Американський хірург Девід Лоу за два дні прооперував у Охматдиті 10 дітей

Доктор Девід Лоу, американський хірург, провів десять складних операцій у Центрі дитячої медицини лікарні "Охматдит" за лише два дні. Під час своєї благодійної місії він також проконсультував понад 30 маленьких пацієнтів з різних регіонів України.

Разом із доктором Лоу до Львова приїхали спеціалісти з Києва та Одеси, щоб спостерігати за унікальними операціями на дітях з рідкісними вродженими вадами обличчя, шиї та кінцівок. Команда обговорювала і виконувала операції, обираючи найкращі тактики лікування.

“За два дні ми провели 10 операцій, щодня працюючи в операційній по 12 годин. Але це вартувало побачити радісні сльози батьків і усмішки пацієнтів, адже для деяких з цих дітей операції були єдиним шансом”, — зазначила щелепно-лицева хірургиня Христина Погранична.

Крім того, дитяча судинна хірургиня Юлія Хомин підкреслила важливість співпраці з доктором Лоу: “У цій місії був один із моїх вчителів, доктор Девід Лоу, з яким ми виконали складні операції діткам з судинними аномаліями. Дякуємо доктору Девіду Лоу за приїзд у наш Центр, переданий безцінний досвід, доброту та підтримку”.

Більшість пацієнтів, які отримали допомогу, прибули до Львова з різних міст України, таких як Кривий Ріг, Дніпро та Житомир, і залишатимуться під постійним наглядом фахівців Центру.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: