23.09.2020, 10:00

Amazon більше не продає кепки з написом "Black Lives Don't Matter"

Найбільшу у світі компанію з продажу товарів та послуг онлайн Amazon розкритикували за продаж кепок зі слоганом "Black Lives Don't Matter". Компанія зняла аксесуар з продажу.

Про це пише Суспільне з посиланням на BBC.

На сайті Amazon кепки за приблизно 16 доларів позиціонували як "елегантні" й такі, що стануть "приємним подарунком". Дизайн описували як "унікальний і модний" і такий, що "привертає увагу".

Британська 25-річна адвокатка із графства Ессекс Олександра Вілсон, яка раніше страждала від расизму, поскаржилася на товар, після чого кепки зняли з продажу на деякий час. Вона заявила, що її "відверто бентежить" продаж Amazon такого аксесуара і поцікавилася наявністю у компанії будь-яких чеків.

Вілсон також заявила, що хоче переконатися, що цей расистський предмет більше ніколи не будуть продавати. У відповідь адміністрація Amazon заявила, що всі продавці мають дотримуваится правил продажу компанії, а для тих, хто цього не робитиме, пообіцяла санкції, включно з видаленням їхніх облікових записів. У компанії додали, що купівля кепки більше не доступна на сайті.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: