• Головна
  • Новини
  • Албанія зацікавлена у поглибленні співробітництва з Україною у туризмі

29.03.2019, 12:14

Албанія зацікавлена у поглибленні співробітництва з Україною у туризмі

Албанія зацікавлена у тому, аби більше її громадян приїжджали в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна. Так, у комітеті з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради відбулася зустріч першого заступника глави комітету Миколи Величковича з делегацією Албанії. Делегацію очолював генеральний секретар Міністерства туризму і навколишнього середовища Албанії Адріан Каменіца.

"Каменіца наголосив на тому, що Албанія зацікавлена в тому, щоб покращити співробітництво та партнерство між двома країнами. В 2017 році Албанію відвідало 5 млн туристів, в 2018 році - 6 млн туристів, а в 2019 році планується прийняти 10 млн туристів. Каменіца підкреслив, що Албанія зацікавлена не тільки у збільшенні кількості туристів з України в Албанію, а й збільшенні албанців, які приїжджають в Україну", - сказано у повідомленні ВР.

Так, сторони домовилися про подальшу співпрацю, зокрема, про зустріч парламентаріїв з питань розвитку туристичної сфери.

У грудні 2018 року Албанія заявила, що готова підтримувати Україну на всіх міжнародних платформах, в першу чергу - в ООН і ОБСЄ.

В жовтні 2018-го країни-кандидати на членство в Європейському союзі - Україна, Чорногорія, Албанія і член Європейської асоціації вільної торгівлі Норвегія приєдналися до продовження санкцій проти Росії.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: