07.04.2020, 15:33

8 квітня у Львові призупинять опалювальний сезон

Від завтра, 8 квітня, подачу опалення до будинків буде призупинено. Однак при зниженні температури зовнішнього повітря — теплопостачання буде відновлено.

Натомість подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися, припинення подачі теплоносія в ці установи буде на підставі листів-звернень.

Як повідомила пресслужба ЛМР з посиланням на Ірину Маруняк, заступницю міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, це буде зроблено з огляду на суттєве підвищенням на  температури зовнішнього повітря.

«Зараз спостерігаємо суттєве підвищення температури зовнішнього повітря. Тому, з метою економії коштів для мешканців, та енергоресурсів для тепловиків, від завтра подачу опалення до будинків буде призупинено.

Проте, ми будемо моніторити прогноз погоди, і при пониженні температури, теплопостачання буде відновлено", — розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися, припинення подачі теплоносія в ці установи буде на підставі листів-звернень від керівників закладів.

ЛМР нагадує, що відповідно до розпорядження міського голови Львова, з 2 квітня, офіційно завершився опалювальний сезон для закладів освіти — до міських шкіл і садочків.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: